Jdi na obsah Jdi na menu
 

Něco málo o těchto stránkách

- Veškeré informace na těchto stránkách vycházejí z mých osobních pátrání, pátrání dobrovolníků, vzpomínek pamětníků,  studia literatury a především archivů. Fotografie pokud není uveden autor jsou Mé vlastní nebo z  našeho  archivu .

-Veškeré zdroje, ze kterých bylo na těchto stránkách čerpáno, případně citováno se snažíme poctivě uvádět. Fotografie zvěřejněné na těchto stránkách jsou zvěřejňovány pouze se souhlasem autora. Snažíme se věnovat maximum ověření původu informací. S přibývajícím množstvím přispěvatelů a informací samozřejmě vzrůstá nebezpečí, že by mohlo dojít k chybě. Pokud by někdo objevil na těchto stránkách nějaký závadný  obsah, nebo snad objevil fotografii, která je jeho dílem a není tak uvedeno,  prosím upozorněte nás.

- Chtěl bych poprosit  návštěvníky těchto stránek o poskytnutí jakýchkoliv informací, které mohou zdokumentovat letecké havárie na území Čech, Moravy a Slovenska či jiného pietního místa kde zahynul nebo odpočívá Československý letec.
Jsem velice vděčný za vzpomínky pamětníků nebo zapůjčení fotografického či písemného materiálu, které mi pomohou v dokumentaci nových, nebo již nalezených pietních míst.
V případě, že máte doma takové materiály, nebo víte o pomníčku letce, hrobu či jiném pietním místě, které zde není uvedeno nebo máte ke zde uvedeným nějaké informace,  prosím kontaktujte mě.

   V Praze 24.3.2009              S pozdravem Ondřej Knotek 

- Za téměř dva roky  existence těchto stránek se podařilo díky nezištné práci celé řady dobrovolníků dohledat velké množství zapomenutých pomníčků, které jsou postupně doplňovány na tyto stránky. Patří jim velké poděkování a uznání za tuto obětavou práci.

V Praze  11.12.2011               Velké poděkování všem

 

Kontakt     

                  email:  ondrejknotek@email.cz

                               pomnikyletcu@email.cz

              tel: (+420) 606 961 554